Muziekindustrie inspireren door een wereld van talent te ontplooien

The Opposites, Mr Probz, Sevdaliza, Typhoon. Maar ook the kid next door met talent en dromen maar geen geld voor studiotijd. Ze nemen allemaal op in de state-of-the-art Red Bull Studios Amsterdam. Smel ontwierp de visuele identiteit en merkstijl van de studio, gecommuniceerd via posters, flyers, banners, Facebook en online activering.

Edgy underground gevoel


Red Bull Studios Amsterdam is een state-of-the-art opnamestudio en geeft zowel lokaal talent als internationale artiesten de ultieme faciliteiten om muziek te maken. Naast de studio is Red Bull Studios Live een platform waar culturele shows en festivalactiviteiten plaatsvinden. Smel werd gevraagd om speciaal voor de studio in Amsterdam een identiteit te ontwikkelen die meer vooruitstrevend moest worden dan de global identity. Vanuit de bestaande driehoeksvorm zijn we de grenzen gaan opzoeken, geïnspireerd door geluid, ritme en emoties. Resultaat een lijnen- en vlakken spel ritmisch verweven met rauwe zwartwit fotografie, met dat lekkere edgy en underground gevoel.

Creatieve broedplaats muzikaal talent


Jarenlang gold Red Bull als de belangrijkste commerciële sponsor van underground muziek. Samenwerkingen van Red Bull Studios Amsterdam brachten talent als The Opposites, Mr Probz, Nina Kraviz, Sevdaliza. Palms Trax, Jameszoo en Typhoon. Smel ontwierp posters, flyers, banners, Facebook en online activering voor o.a. Mr.Probz, Sevdaliza, Gerson Main en DGTL /  Disclosure.
1 / 2
Klant
Red Bull
Website
redbullmusicstudios.com


Samenwerkingen
Red bull
Fotografie posters NDSM
Scott G Toepfer
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.