Gebalanceerde compositie met luxueuze uitstraling herdefiniëren

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende exterieur-, interieur- en product design studio erkend om het creëren van het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Wij ontwikkelden een luxueuze DM pack en incentive om Piet Boon’s indrukwekkende project HUYS in New York, en de Piet Boon meubelcollectie te promoten.

Tailored sales tools


Studio Piet Boon vroeg Smel om sales tools te ontwikkelen voor prospects in het hoog segment huizenmarkt en collectie dealers.  Met als doel de studio als multidisciplinaire te presenteren in een luxueuze en onderscheidende vorm. We bedachten een exclusief DM pack met kaartenset wat uitleg geeft over de collectie: living, dining, outdoors en de overige activiteiten: background, architectuur, interieur architectuur en styling. In lijn met de DM pack is ook een vouwposter als handout ontwikkeld voor de ICFF meubelbeurs speciaal om de collectie en het project HUYS van Studio Piet Boon in New York te promoten.
1 / 10
De samenwerking met Edgar en Carlo van SMEL is wat je als klant wil. Verdieping, oprechte interesse in bedrijf, merk en opdracht en vervolgens de briefing vertalen naar een creatief hoogstandje. Helder in communicatie, fair in pricing en alles volgens planning geleverd. Wat een verademing. Ga zo door gasten.

— Aad Boon, interim CMO
1 / 7

High-end luxe uitstraling


De DM pack is speciaal ontworpen vanuit Piet Boon’s veel gebruikte maatverhouding 4 staat tot 4. Het omslag karton heeft een zeer tactiel gevoel en luxueuze uitstraling. Op het omslag is een doorsnede van een boomstam in preeg omhoog gedrukt. Elke kaart is zigzag gevouwen en vertegenwoordigd een discipline van de studio in beeld en tekst. De incentive is een groot formaat poster gevouwen tot pocketformaat gedrukt op fine art papier.
Klant
Piet Boon
Website
pietboon.com
Samenwerkingen
Aad Boon
Amy van der Werff
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.