Smel is gespecialiseerd in branding en communicatie. We excelleren in buitengewone creativiteit en verfijnd vakmanschap. Wij gaan verder dan verwacht door diep in jouw merktransformatie te duiken, het te begrijpen, te creëren en helder neer te zetten. Vanuit onze studio in Amsterdam werken we samen met klanten van verschillende omvang die klaar zijn om verandering te omarmen.

Over ons
Wij geloven dat vooruitstrevende merken buitengewone creativiteit nodig hebben. Bij Smel gebruiken we innovatieve ideeën en unieke ontwerpen om buiten de gebaande paden te treden. Zo beïnvloeden we de wereldwijde interacties diepgaand door de essentie opnieuw vorm te geven en een helderdere toekomst te envisioneren.

Wat we doen
Onze expertise ligt in het vormgeven en nieuw leven inblazen van merken, of het nu gaat om een start vanaf nul of het injecteren van frisse creatieve energie om jouw bedrijf te verlichten. In het huidige landschap zijn creativiteit en design de drijvende krachten achter het succes van moderne merken.“You could be part of what we do: mining new stories in unexpected places.”
— Edgar Smaling & Carlo Elias, founders Smel *creative agency

Geselecteerde klanten


By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.