Het onthullen van barokmuziek in de wereld van morgen

Ontwerp en development website voor Nederlands bekendste barokorkest. Holland Baroque is een eigenzinnig barokorkest dat op hun instrumenten durft te zingen, dansen, huilen en te lachen. Dit alles vanuit traditie, vernieuwing, verrassing en een vleugje entertainment.

Muzikale ontmoetingen


Onze uitdaging was een website maken met wat Holland Baroque zo bijzonder maakt, muzikale ontmoetingen op het hoogste niveau. Samenwerkingen met grote namen als Eric Vloeimans, Leszek Możdżer, Wu Wei en Reinbert De Leeuw. We hebben het ontwerp van de website een eigentijdse uitstraling gegeven waarbij fotografie een grote rol speelt. Met een paar clicks kijk je achter de schermen, reserveer je een concert of bekijk je een video. De fotografie is van Wouter Jansen de vaste fotograaf van het orkest die overal meegaat. De fotografie is sfeervol, verhalend en laat ook de persoonlijke kant zien van de musici.

Verhalend en image driven


De website is image driven waar je makkelijk scrollt door de concert projecten en kennis maakt met de musici. Kenmerkend is de heldere visuele taal en gebruik van veel fotografie. Met het cms kan zelf de content worden aangepast en up-to-date gehouden in een responsive geoptimaliseerd ontwerp.
klant
Holland Baroque
Website
www.hollandbaroque.com
Samenwerkingen
Fotografie:
Wouter Jansen
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.