Herdefiniëren van perfecte balans

Online presence voor een ontwerp autoriteit. In het werk van interieurarchitect Remy Meijers vallen alle elementen op hun plaats, vanzelfsprekend alsof ze altijd zo zijn geweest. Remy werkt naast het ontwerpen van interieurs aan een oeuvre waarin ruimte is voor architectuur, accessoires en meubilair.

Signature designer


We hebben een website gemaakt waar je makkelijk scrollt door verleidelijke interieurs, kennis maakt met productiepartners, up-to-date nieuws leest en producten uit de de collectie kan bestellen. Voor zowel de website als het boek “Simply Elegant” wilden we Remy meer als signature designer laten zien en hebben we modefotograaf Pablo Delfos gevraagd een exclusieve serie iconische portretten te maken.

Helder ontwerp


De website kenmerkt zich door een heldere visuele taal en makkelijke navigatie. Met het cms systeem kan door Remy zelf de content worden aangepast en up-to-date gehouden in een responsive geoptimaliseerd ontwerp.
Smel is een fijn bureau om mee samen te werken. Korte lijnen, 1 op 1 contact en heeft zeer sterke ideeën, die een stap verder gaan dan wat gevraagd wordt. Als opdrachtgever wordt je creatief uitgedaagd en het resultaat is altijd meer dan dat je verwacht. Wat mij betreft een samenwerking voor de lange termijn!

— Remy Meijers, interieurarchitect
Klant
Remy Meijers
Website
remymeijers.nl
Samenwerkingen
Fotografie:
René Gonkel (interieurs)
Pablo Delfos (portretfoto's)

Tekst:
Paul Geerts

Ontdek eenvoudige elegantie

Een boek ontwerpen in verfijnde eenvoud als uitdaging. De kunst om evenwicht te creëren in de meest uiteenlopende ruimtes heeft interieurarchitect Remy Meijers internationaal op de kaart gezet. In het boek “Simply Elegant” bekijk je de meest recente projecten, van landgoederen, herenhuizen en villa’s tot een 5-sterren hotel.
1 / 8

Eenvoud leidt tot elegantie


De interieurprojecten zijn het kloppende hart van het boek, vormgegeven in een layout systeem waarin fotografie veel ruimte krijgt. Als kijker blader je door een villa, van entree tot badkamer waarbij Remy’s design visie nauwkeurig in beeld wordt gebracht. Samenwerkingen met gerenommeerde designmerken waaronder Gelderland, Borek en Nilson beds zijn door het boek gelardeerd. Exclusief voor de website en het boek hebben we modefotograaf Pablo Delfos gevraagd een nieuwe serie iconische zwart/wit portretten van Remy te maken. Eenvoud en elegantie maken dit boek karakteristiek.

Musthave voor elke interieur- en architectuurliefhebber


Het boek telt 224 pagina’s met introductie, uitgebreid gefotografeerde en omschreven interieurprojecten, design details en verhalen over samenwerkingen. Engels en Nederlandstalig, gebonden hardcover, uitgegeven door Terra Lannoo.
1 / 4
klant
Remy Meijers
Website
remymeijers.nl
Samenwerkingen
Fotografie:
René Gonkel
Pablo Delfos (portretfoto's)
Mendo (boek cover)

Tekst:
Paul Geerts
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.