Herdefiniëren van Avant-Garde voor high-end mode

High-end fashion/lifestyle-titel ZOO Magazine richt zich op mode en alles wat daarmee te maken heeft, zoals cultuur, beroemdheden, interieurdesign en architectuur. 's Werelds toonaangevende fotografen onthullen hier hun visie op de beste mode ter wereld. Trendsettende persoonlijkheden worden gemarkeerd door fotografen als: Steven Klein, Bryan Adams, Alexei Hay, David La Chapelle, Terry Richardson en Karl Lagerfeld. Smel verzorgde de art direction en vormgeving voor het high-end magazine.
1 / 7

Mix van klassiek en onconventioneel


Oprichter en fotograaf Sandor Lubbe, samen met gerenommeerd muzikant / fotograaf Bryan Adams, vroegen ons om de art direction en vormgeving voor het hoogwaardige tijdschrift te verzorgen. We hebben zes jaar aan het magazine gewerkt, wat resulteerde in een ongewijzigde look & feel. Het gebruik van klassieke lettertypen in een onconventionele lay-out geeft het tijdschrift een excentrieke en hoogwaardige uitstraling. Naast het tijdschrift ontwierpen we de halfjaarlijkse speciale muziek- en cinema editie in de vorm van een krant.
Zoo’s latest formula sees it adopting an approach that is detached from current events. Fashion coverage is inspired and poetic, verging on timeless.

—Angelo Cirimele
1 / 9

Inspirerend platform


Zoo Magazine is een driemaandelijks tijdschrift, 250 pagina's dik gedrukt in full color. De intelligente en vooruitstrevende benadering van Zoo onderscheidt het tijdschrift van de mainstream en belicht avant-gardistische persoonlijkheden en thema's op een buitengewone, excentrieke manier. Zoo Magazine heeft in de loop der jaren één zilveren en drie gouden LeadAwards gewonnen (de meest invloedrijke en gezaghebbende erkenning van talent in de Duitse media-, reclame- en marketingindustrie) voor haar hoogwaardige modeshoots.
Klant
Zoo Magazine
Website
www.zoomagazine.de
Samenwerkingen
Sandor Lubbe
José Klap
Bryan Adams
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.