Een mysterieuze geur geïnspireerd door de zee

In het werk van interieurarchitect Remy Meijers vallen alle elementen op hun plaats, vanzelfsprekend alsof ze altijd zo zijn geweest. Remy ontwerpt naast interieurs ook meubilair en accessoires. Smel *creative agency werd gevraagd een concept en ontwerp te bedenken voor een  must-have luxueuze Interior Fragrance.

Surfen als inspiratiebon


De Remy Meijers Collectie bestaat uit meubilair en accessoires waarbij nagenoeg alle producten een naam hebben van bijzondere surf locaties. Van Tamri tot Unawatuna, geïnspireerd op Remy’s herinneringen en surfen, bedachten we het Deep Sea concept. Voor de verpakking kozen we een detail van de schaal Tonel waarbij het patina van het warmgewalst plaatstaal doet denken aan een ruwe mysterieuze zee. Het flesje is stijlvol mat zwart met sobere grijze typografie.

Premium look


Deep Sea is een aangename geur op basis van bergamot en tonka bean die refereert aan de zee. Met accenten van bloemen en andere ingrediënten, zoals frankincense, yerba maté, agave, kardemom, green tea en pink pepper. De glazen flacon met zwarte sticks is verpakt in een mat zwart bedrukte kartonnen doos.
Klant
Remy Meijers
Website
www.remymeijers.nl
Samenwerkingen
Visuals: Søren Østerbye
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.