State of Art

State of Art brengt het beste uit verschillende tijdperken samen in collecties die door stijlbewuste mannen worden gewaardeerd. Subtiel eigenwijs, moeiteloos elegant en zelfverzekerd. Smel *creative agency ontwikkelde een tailor-made digitale rebranding voor het e-commerce kanaal.

Een design-stap in UX, sterker en actueler


State of Art samen met retail expert René Repko vroeg Smel een nieuwe designtaal en e-commerce beleving te ontwikkelen. Het doel was om awareness te creëren onder een jongere doelgroep met behoud van de vaste klanten. We maakten een look & feel met een mentality update die zichtbaar stoerder en meer onderscheidend is. Daarnaast hebben we de hiërarchie en navigatie actueler en makkelijker in gebruik gemaakt.
State of Art is een merk in beweging. Met name op de ‘digital footprint’ moesten er stappen gezet worden. SMEL heeft ons perfect geholpen met een design-stap in UX. Nog steeds ‘on brand’, maar sterker, actueler. Fijne samenwerking bovendien.

— René Repko, retail expert

A tailored e-commerce experience


Het e-comm platform, gebouwd in Magento 2.0, is full responsive met ‘the latest rules in navigation’. POP pagina’s en filters navigeren je gemakkelijk om je perfecte outfit te kiezen. Onze focus was om een high-end shopping experience creeëren met een eigentijdse en stoere look.
Klant
State of Art Menswear
Website
stateofart.com
Samenwerking
Web development:
Valantic
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.