Een geur creëren die herinneringen oproept

Rituals is een internationaal gerenommeerd home & body-producten merk dat zich laat inspireren door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen. Smel *creative agency bedacht het concept voor een must-have premium Rituals Eau de Parfum lijn voor de echte geur connoisseurs.

Creëer je persoonlijke parfum


Thema’s als ‘Forgotten perfumes’ en ‘Heritage Collection’ dienden in Rituals briefing als keuzes. We bedachten voor Rituals het ultieme personaliseren van een parfum. Geïnspireerd op emoties, mooie herinneringen en reizen, bedacht Smel het Talisman concept. Een geur kan herinneringen oproepen als kijken naar foto’s in een fotoalbum. Een custom-made parfum wat je zelf samenstelt door geur, flacon, dop en Talisman ketting te kiezen.
1 / 4

Van concept tot customer experience


Het concept van de Talisman was een succes en is door Rituals verder doorontwikkeld. In de uitvoering zijn 25 bijzondere geuren gemaakt, twee flessen met unieke doppen en verschillende talisman kettingen. Bij de parfumbar in House of Rituals creëer je met een ervaren geursommelier je eigen persoonlijke custom-made parfum. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Het Talisman parfum is uitsluitend verkrijgbaar in House of Rituals.
Klant
Rituals
Website
www.rituals.com
Samenwerking
Visuals: Søren Østerbye
Foto's: Talisman collectie door Rituals
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.