Celebrating the spirit of youth

Modellen kunnen beugels hebben. Jongens kunnen mooi zijn. Ondanks de titel is er niets mis met “I Love Fake”. Het halfjaarlijkse modeblad viert de geest van de jeugd met werk van zowel upcoming als gevestigde fotografen, kunstenaars en modeontwerpers. Oprichter en fotograaf Jolijn Snijders samen met stylist Jordy Huinder vroeg ons om de art direction en het ontwerp voor het indie magazine te verzorgen.
1 / 7

Ruimte voor experiment


Alles mag zolang het maar anders is, carte blanche voor het ontwerpen van een rebels magazine. Om tot een authentieke bladformule te komen hebben we het experiment opgezocht en veel vrijheid genomen. Een mix van onconventionele lettertypes, off-the-wall fotografie en een divers gebruik van layout oplossingen maakt het magazine jong, rebels en tijdloos. We hebben 2 edities gemaakt waarbij alle grenzen zijn verkent waardoor het magazine herkenbaar en succesvol werd.
1 / 7

Platform voor jong talent


“I Love Fake” is een halfjaarlijks magazine waarbij steeds nieuwe talenten een podium krijgen. 350 pagina's dik in fullcolor gedrukt. De launch party van de tweede editie werd gehouden in Protein Gallery in Shoreditch, Londen, met modeontwerper/ dj Gareth Pugh en JamesZoo achter de draaitafels.
Klant
I Love Fake
Samenwerkingen
Editor-in-chief:
Jolijn Snijders

Fashion director:
Jordy Huinder
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.