Het creëren van mondiale luxe: de OT Design showcase

OT design brengt interieurprojecten van tekentafel tot turnkey oplevering of het nu gaat om een restaurant in het Amsterdamse Vondelpark of een 5-sterren luxe resort in de Malediven. Wij ontwikkelden de website en organiseerde fotoshoots in OT Design studio’s in Nederland en Indonesië.

Corporate story


Onze uitdaging was een website maken met wat OT design zo uniek maakt, specifieke vakspecialisten en meubelmakers uit twee totaal verschillende werelddelen: Europa en Azië. In onze analyse van de bestaande website misten we beleving doordat er voornamelijk computer renderingen te zien waren. Ons voorstel was een corporate story te maken door fotoshoots te organiseren met de teams en gerealiseerde projecten en heldere uitleg van de kernactiviteiten. Van adembenemende resorts als het Vakkaru op de Malediven tot het voltallige team vakmensen in Indonesië.

Image driven


De website is image driven waar je makkelijk scrollt door de interieurprojecten en kennis maakt met de studio in Nederland en eigen productie studio in Indonesië. Kenmerkend is de heldere visuele taal en gebruik van veel fotografie. Met het cms kan zelf de content worden aangepast en up-to-date gehouden in een responsive geoptimaliseerd ontwerp.

Klant
OT Design
Website
www.otdesign.com
Samenwerkingen
Fotografie:
Wouter Jansen
OTdesign
By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies to generate visit statistics.